ویزا فلای سپهر

dubia visa

ویزای توریستی دبی

زمان پردازش : 1 تا 3 روز کاری

شروع قیمت: 300 درهم/نفر

ویزای توریستی تایلند

زمان پردازش : 4 تا 7 روز کاری

شروع قیمت: 60 یورو/نفر
rasha visa

ویزای روسیه

زمان پردازش : از 5 روز

: شروع قیمت 80 دلار/نفر
chaina visa

ویزای چین

زمان پردازش : از 7 روز

شروع قیمت: 100 دلار/نفر
india visa

ویزای هند

زمان پردازش : از 7 روز

شروع قیمت: 150 دلار/نفر
tashkand visa

ویزای ازبکستان

زمان پردازش : از 7 روز

شروع قیمت: 45 دلار/نفر
tashkand visa

ویزای عمان

زمان پردازش : از 3 روز

شروع قیمت: 24 ریال/نفر
tehran visa

ویزای ایران

زمان پردازش : 5 روزه

شروع قیمت: 5 میلیون تومان
tehran visa

ویزای قزاقستان

زمان پردازش : 10 روزه

شروع قیمت: 95 دلار/نفر
tehran visa

ویزای آذربایجان

زمان پردازش : 10 روزه

شروع قیمت: 45 دلار/نفر
malesia visa

ویزای مالزی

زمان پردازش : 10 روزه

شروع قیمت: 50 دلار/نفر
tajik visa

ویزای تاجیکستان

زمان پردازش: از 3 روز

شروع قیمت: 135 دلار/نفر
visa aplication

برای هزینه ویزا نمی‌شود مبلغ و تعرفه خاصی مشخص کرد. دلایل زیادی هم برای این موضوع وجود دارد:

  • دلیل اول: ویزا انواع و اقسام متنوعی دارد که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد؛ مثل ویزای توریستی، ویزای کار، ویزای درمانی، ویزای تحصیلی و… .
طبیعتا هر کدام از آن‌ها هم تعرفه خاص و متفاوت خودشان را دارند؛ بنابراین اگر می‌خواهید از قیمت ویزا سر دربیاورید، ابتدا باید نوع ویزای موردنیازتان را مشخص کنید.
  • دلیل دوم: هزینه ویزای هر کشوری متفاوت از کشور دیگر است؛ پس نمی‌توان یک مبلغ کلی برای آن ارائه داد.  نواسات نرخ ارز هم خودش نکته مهمی است. همان‌طور که می‌دانید، نرخ ارز به‌صورت روزانه و لحظه‌ای تغییر می‌کند؛ همین هم باعث می‌شود که نتوان برای ویزا، یک هزینه دقیق ریالی در نظر گرفت.
در نهایت اگر درباره هزینه گرفتن ویزا سوال دارید، پیشنهاد می‌کنیم با شماره 88644191-021 تماس بگیرید.

مراحل اخذ ویزا

در قدم اول باید نوع ویزا و کشور مقصدتان را مشخص کنید. در قدم دوم باید مدارک لازم را جمع‌آوری کنید و آن‌ها را به سفارتخانه تحویل بدهید. بعد از ارائه مدارک، تنها کاری که باید انجام بدهید، پیگیری است. شما می‌توانید این فرایند را به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم پیش ببرید؛ یعنی یا خودتان درخواست ویزا بدهید یا این کار را با واسطه انجام بدهید.
مراجعه حضوری به سفارتخانه، اولین روش درخواست ویزا به حساب می‌آید. در این روش شما به سفارتخانه کشور مقصدتان مراجعه می‌کنید و بعد از ارائه مدارک، به‌صورت مستقیم مراحل درخواستتان را پیگیری می‌کنید. طبیعی است که این روش زمان زیادی هم از شما ‌می‌گیرد.
یکی دیگر از روش‌های درخواست ویزا، سپردن این کار به آژانس‌ها و مراکز اخذ ویزا است. یکی از خوبی‌های این روش، صرفه‌جویی در وقت شماست. به این ترتیب تنها کاری که لازم است انجام بدهید، ارائه مدارکتان به آژانس مد نظر است. خوبی این روش این است که دیگر نیاز نیست به‌صورت مستقیم مراحل درخواست را پیگیری کنید.

visa process

انواع ویزا

همان‌طور که گفتیم، ویزا انواع مختلفی دارد که در ادامه با آن‌ها آشنا خواهیم شد:

  • ویزای ترانزیت: نوعی ویزای کوتاه‌مدت است. اگر پرواز مسافر ترانزیت‌دار باشد، یعنی باید چند ساعتی را در یک کشور میانی، منتظر پرواز بعدی‌اش بشود. ویزای ترانسفر، مجوزی برای حضور چندساعته در این کشور میانی است.
  • ویزای توریستی: همان‌طور که از اسمش هم معلوم است، مجوزی برای یک سفر توریستی کوتاه‌مدت است مجوزی برای گشت‌وگذار در سطح کشور و دیدن جاذبه‌های گردشگری. صاحب ویزای توریستی، اجازه کار یا اقامت ندارد.
  • ویزای کار: این ویزا مناسب مسافرانی است که برای پیداکردن کار، به یک کشور سفر می‌کنند.
  • ویزای درمانی: این ویزا مخصوص بیمارانی است که قصد دارند با هدف درمان سفر کنند. ویزای درمانی فقط در شرایطی صادر می‌شود که مدارک پزشکی بیمار، طبق شرایط اخذ ویزای درمانی باشد.
    ویزای تحصیلی: این ویزا به‌نوعی ویزای اقامت کوتاه‌مدت محسوب می‌شود؛ اقامتی که هدف آن تحصیل است.

ویزاها لزوما براساس هدف سفر، تقسیم‌بندی نمی‌شوند. در ادامه به انواع دیگر ویزا اشاره می‌کنیم:

  • ویزای یک‌بار ورود: اعتبار این ویزا بعد از یک بار ورود و خروج به کشور مقصد، از بین می‌رود؛ حتی اگر از مدت‌زمان اعتبار ویزا باقی مانده باشد.
  • ویزای مولتی: تا زمانی که ویزا اعتبار زمانی داشته باشد، مسافر می‌تواند به‌طور نامحدود وارد کشور مقصد شده و آنجا را ترک کند.
  • ویزای محض ورود (visa on-arrival): نام دیگر این ویزا، ویزای فرودگاهی است؛ ویزایی که برای درخواست آن لازم نیست از قبل اقدامی کرده باشید. به‌محض ورود به فرودگاه، آن را درخواست می‌دهید و تحویل می‌گیرید.
  • ویزای الکترونیکی (E-VISA): فرایند درخواست و دریافت این ویزا، همان طور که از اسمش هم معلوم است به‌صورت الکترونیکی خواهد بود.
  • ویزای کوتاه‌مدت یا بازدیدکننده: این ویزا غیرمهاجرتی است و مشخصه اصلی‌اش، اعتبار زمانی کوتاه است؛ مثل ویزای توریستی یا کاری.